luni, 21 decembrie 2020

O părere

OPINII

1."Virusul" apare in China cu raspandire intr-un SINGUR loc (Wuhan)

2.OMS declara PANDEMIE cand erau "infectati" sub 100.000 in toata lumea, din care 80.000 doar in China (Wuhan).

3.Toate statele reactioneaza LA FEL si IN ACELASI TIP cu ACELEASI MASURI (stare de urgenta).

4.Brusc, dupa declararea starii de urgenta in toate statele, DISPARE "pandemia" din China!

5.ABSOLUT NIMENI din mass-media nu isi pune intrebarea CUM a disparut pandemia din China izbucnita si raspandita intr-un SINGUR LOC in timp ce in toata lumea explodeaza "infectarile"!

6.Testarea PCR este impusa ca si mod de diagnosticare in TOATE statele desi producatorul spune clar ca aceasta NU DETECTEAZA VIRUSUL, dar NIMENI din mass-media nu supune nimic in acest sens!

5.Masca devine obligatorie in aproape toate statele, inclusiv in aer liber ca si "mijloc de protectie sigur aproape 100%" impotriva "infectarii".

6.Apare vaccinul facut in 3 luni ca si "mijloc eficient peste 95%", dar vaccinul NU PROTEJEAZA impotriva "infectarii" doar "usureaza boala" (doar masca este sigura daca "e purtata corect" impotriva "infectarii"". NIMENI din mass-media nu pune intrebari...

7. Faci vaccinul dar VEI PURTA si masca (nimeni din mass-media nu ridica problema, ce rost mai are vaccinul).

8.Totul trebuie DIGITALIZAT pana in 2027 (TELEMUNCA, TELESCOALA, TELEMEDICINA, cumparaturile exclusiv online), atunci...CE ROST MAI ARE VACCINUL? Evident, MASS-MEDIA tace malc...

9."Pandemia" COVID-19 are o mortalitate EXTREM DE SCAZUTA (nici 0.2 la mie raportat la populatie, nici 0.2 la suta raportat la "infectati" si o rata de infectare FOARTE SCAZUTA (nici 3 la mie) in comparatie cu gripele sezoniere.

10.Pentru BOLI cu rata de raspandire INFINIT MAI MARE decat "covisul"cum ar fi cancerul, diabetul etc NU S-AU LUAT MASURI "SPRE BINELE UMANITATII", nici un guvern nu a fost preocupat.

11.Apare notiunea "medicala" de "ASIMPTOMATIC care TRANSMITE" pentru prima oara in istoria medicinii.

12.Autopsiile sunt INTERZISE, mass-media nu ridica aceasta intrebare.

Nu are rost sa mai continui ca va dura prea mult sa aduc argumente...

Era IMPOSIBIL ca toate statele (exceptie Belarus, Suedia, Tanzania si inca cateva tari) sa ia ACELEASI MASURI, IN ACELASI TIMP si sa urmeze ACEEASI AGENDA sa reactioneze EXACT LA FEL, fara ca cineva "din umbra" sa nu aiba O AGENDA! Fara ca "cineva" sa nu fi coordonat TOTUL!

Dar tot ce spun acum e "o conspiratie"! Care din pacate, se intampla pas cu pas...

Niciun comentariu: