marți, 8 decembrie 2020

Despre aromaterapie si Aroma Land

    Folosirea uleiurilor esențiale pentru scopuri terapeutice, spirituale, igienice și ritualice s-a făcut de multe civilizații străvechi: chinezii, indienii, egiptenii, grecii și romanii care le foloseau în cosmetică, parfumuri și medicamente. Uleiul a fost folosit de asemenea pentru plăcerea estetică și în industria frumuseții.

    Aromaterapia folosește materiale de plante aromatice și uleiuri de plante, inclusiv uleiuri esențiale, și alți compuși de aromă pentru îmbunătățirea bunăstării psihologice sau fizice, echilibrarea şi armonizarea corpului, a minţii şi a spiritului.

    Aromaterapia este utilizată ca terapie complementară sau ca o formă de medicină alternativă.

    Brandul de produse de aromaterapie Aroma Land, marcă a companiei româneşti Electric Masters SRL, a fost lansat acum 20 de ani şi are puncte de producţie în România la Craiova, dar şi în India sau Italia.

    De reținut este faptul că pentru realizarea produselor firma foloseşte materie primă certificată.

    Aroma Land oferă clienţilor o gamă completă și diversă de produse de aromatarapie constând în uleiuri, beţişoare, lumânări şi plante parfumate, săculeţi parfumaţi dar şi accesorii pentru utilizarea acestora.

    Personal folosesc de ani buni beţişoare, lumânări, săculeţi parfumaţi sau uleiuri pentru aromaterapie, relaxare, odorizarea biroului sau a camerelor din apartament şi a autoturismului.

    Vara de exemplu puteţi odoriza foarte eficient biroul dacă picuraţi ulei parfumat pe filtrul de la aerul condiționat sau atunci când spălați pe jos cu mopul de asemenea picuraţi ulei în apa din găleată.

    Moș Nicolae mi-a adus anul acesta un vas nou pentru aromaterapie, o sticluță cu ulei parfumat de brad în ton cu sărbătorile de iarnă care se apropie și o cutie hexagonală cu 20 de bețișoare parfumate antistres.






    Aroma Land produce uleiuri de aromaterapie în 57 de arome, iar beţişoarele parfumate pot fi găsite în 30 de arome.

    Într-o zi tensionată la birou aprindeți un bețișor parfumat în încăpere și în mod cert toată lumea se va relaxa pentru moment.

    Iar când ajungeți acasă și vă așezați în fotoliu alături de familie lângă bradul de Anul Nou înainte de a bea o cană de vin fiert, turnați câteva picături de ulei parfumat cu aromă de brad în vasul pentru aromaterapie.

La bună relaxare!


Niciun comentariu: