luni, 8 august 2016

Ziua Pisicii și alte știri

Am auzit că astăzi este Ziua Pisicii, toată lumea a postat poze cu pisici, fiecare pe unde a putut și a avut loc.
Oamenii au inventat sărbători și zile aniversare pentru orice mărunțiș sau nimic.
Până la urma asta nu este un lucru rău, este bine să bucurăm ori de câte ori avem ocazia.


Pe locul unu deci astăzi au fost pozele cu pisici, pe locul doi pozele cu lumea la mare, în România sau Grecia.
Cu slip și costum de baie, în apă, pe șezlong, în piscină, pe plajă sau pe faleză toată lumea face poze la mare și le postează pe facebook.
Este perioada concediilor, plin sezon pe litoralul românesc.
La emisiunile de știri, Digi24 ne arată cum rămâne seara plajă în Mamaia, după ce turiștii pleacă la locurile unde sunt cazați.. ca groapa de gunoi de la Glina pe timpuri.
Sau mai rău... pe lângă faptul că oamenii sunt așa cum sunt, se pare că nu sunt nici suficiente pubele și coșuri de gunoi amplasate acolo.
Armin van Buuren prezent la Untold sâmbătă noaptea și-a prelungit concertul cu 4 ore.
Cunosc foarte mulți cântăreți renumiți numai în România, de care nu a auzit nimeni peste graniță, care nu și-au prelungit niciodată concertele nici măcar cu o melodie, deși au fost aplaudați și ceruți din nou la scena de către fani, la spectacole la care biletul a costat cât jumătate din abonamentul la Untold.
La Istanbul, cel puțin 1000000 de oameni au susținut duminică în stradă regimul Erdogan și au cerut reintroducerea pedepsei cu moartea.
Majestatea Sa Regele Mihai nu va participa la înmormântarea Reginei Ana, la recomandarea unui colegiu de medici care consideră că îi este periclitată sănătatea din cauza încărcăturii emoționale a evenimentului.
Astăzi am fost tolerant. Sper că și voi!

Niciun comentariu: