sâmbătă, 7 noiembrie 2020

Avertisment ( postat de Cosmin Dragoste)

Dar mwaiiii...Până și mascovidioții sunt oripilați și nervoși, angoasați și mânioși, tulburați în credințele lor guvidiene de închiderea piețelor. Acum fac apeluri disperate să ajutăm producătorii locali, mai bagă o lacrimă de jalea lor, apoi încearcă să facă tot felul de rețele virtuale pentru ajutorarea producătorilor. 
Dar mwaiiii...inteligenții lui pește prăjit: toate aceste măsuri se iau din cauza voastră, a castrarii voastre intelectuale, a lașității și obedienței voastre. A faptului că mimați viața, lingand mâna și dosul autorităților. Voi ați distrus țara. Prin lipsa voastră de coloană, de caracter, de minime cunoștințe și de viziune.
Am ajuns in aproape toate punctele spuse de "conspirationisti " încă din martie? Am ajuns. Și mai urmează.
Nu autoritățile, ci voi omorâți țara. Vina va aparține exclusiv. Producătorii agricoli, miile de morți de boli cronice netratate din cauza protocolului guvid, artiștii, sutele de mii de șomeri, horeca, elevii (mulți fiind copiii voștri, dar asta nu e decât exemplificarea proverbului cu taiatul crengii de sub picioare,atât de proști sunteți) au a vă mulțumi. 
Dacă autoritățile v-ar spune mâine că trebuie să vă dați foc, pentru a distruge potențialul carcalac din voi si, astfel, să îi protejați pe ceilalți, ați face-o, convinși fiind de utilitatea gestului vostru și de componenta civică a tampeniei voastre.
Referitor la micii producători agricoli: unde au fost din luna mai încoace, când s-a tot ieșit in stradă pentru a împiedica instaurarea dictaturii? N-ati ieșit, să vă fie de bine: suportati consecințele propriilor decizii. A fost opțiunea voastră, asumati-vi-o! 
La fel pentru artiștii care acum se dau de ceasul morții că li se închide iarăși jucareaua (nu ma refer la cei care iau constant atitudine, pentru ei, tot respectul). În afară de a vă pune  niște frames stupide și inutile la profilul de fb, ați ieșit la protest ? Unde ați fost când alții luptau inclusiv pentru voi? Nuuuu...Voi puneați entuziast pe fb poze cu spectatorii imbotnitati, va laudati cu distanțarea la care îi obligați pe bieții oameni la spectacolele voastre, erați cățeii docili ai sistemului. Evident, sistemul se debaraseaza prima dată de lași și de sclavi. O meritati! Dacă ați fi fost oameni și ați fi luat atitudine altfel decât pe fb, alta v-ar fi fost soarta. Acum ne cereți să ne pară rău și să vă sprijinim. Să vă sprijine autoritățile cărora le-ați pupat mâna recunoscători  când au slăbit puțin lanțul.
Aici ne-ati adus, dragi mascovidioti mirați acum de turnura abruptă a distrugerii țării. Voi sunteți singurii vinovați. Aveti dreptul să vă disturgeti pe voi si copiii voștri cât vreți. Să faceți orice în acest sens. Sunt chiar fanul vostru dacă faceți asta. Dar nimic nu vă dă dreptul să ne terminati pe noi, ceilalți, care încă mai gândim. Absolut nimic!

Niciun comentariu: