vineri, 22 iulie 2016

Alte petreceri cu dans

Miercuri la terasa Leonidas Chocolate Caffee din Craiova scoala de dansuri Latino4You a organizat o petrecere reusita, la care au participat cateva zeci de dansatori de la mai multe scoli din oras.
Din pacate, din cauza faptului ca aceasta terasa se afla la parterul unui imobil locuit, nu s-a putut dansa cu muzica la volum maxim, cu toate acestea toti cei prezenti acolo, amatori de distractie si dans s-au simtit excelent.
Cu aceasta ocazie a fost sarbatorit unul dintre membrii comunitatii latino, care a implinit frumoasa varsta de x ani, pentru ca nu-i asa?,  orice varsta are frumusetea ei!La multi ani Manuel!

Joi la terasa La Creme din Centrul Vechi, sub organizarea Clubului Salsa Dynamyk, s-a dansat din nou pe ritmuri latino, atat de catre cunoscatori cat si de trecatorii aflati intamplator in zona.
Este un lucru laudabil ca asemenea evenimente  au loc cat mai des, in locatii diferite si sub organizarea diverselor scoli sau cluburi, fapt care este benefic pentru promovarea dansului a muzicii si a miscarii in randul concitadinilor nostri.




Am trecut pe la ambele petreceri si am gasit o atmosfera vesela si antrenanta, asa cum trebuie sa fie la toate petrecerile!

Postari despre aceste evenimente, pentru cei care doresc sa vada mai mult, gasiti aici si aici.

Niciun comentariu: