miercuri, 2 martie 2022

O propunere de cadou pentru femeile din viata noastra

    Fiecare dintre bărbaţii care citesc aceste rânduri are în viaţa lui cel puţin o femeie dragă căreia îi face cadou de ziua ei de naştere, ziua onomastică sau diverse evenimente cum ar fi 14 sau 24 Februarie, 1 şi 8 Martie, de Paşte, de Crăciun sau pur şi simplu fără a fi vreun eveniment anume.

    Oferta şi posibilităţile de a face un cadou unei femei fie ea fiica, mamă, soţie, soacră, iubită, colegă de serviciu, şefă, vecină fără a dori să supăr vreo domnişoară sau doamnă care nu se regăseşte în enumerarea de mai sus, sunt diverse şi pentru toate buzunarele, problema cea mai dificilă fiind alegerea unui dar potrivit care să bucure persoana căreia îi este destinat.

    De-a lungul timpului am făcut diverse cadouri şi nu trebuie să uităm vremurile trecute dinainte de 1990 când alegerea acestuia era foarte simplă deoarece în magazine nu se găsea aproape nimic.

    Poţi oferi unei femei cadou un obiect de îmbrăcăminte dacă îi ştii gusturile şi mărimea, un accesoriu vestimentar, o carte bună, o sticlă de vin, produse cosmetice, obiecte de lenjerie intimă sau o bijuterie însoţite obligatoriu de un buchet de flori sau mai nou,  fiind o ofertă foarte bogată de o floare în ghiveci a cărei prezenţă vie îi va aminti mereu de persoana care i-a dăruit-o.

    Mă voi opri asupra bijuteriilor deoarece sunt ferm convins că este un cadou potrivit pentru orice domnişoară sau doamnă care va purta întotdeauna cu plăcere un asemenea cadou.

    Bijuteriile sunt un accesoriu vestimentar pe care orice femeie care ştie să le poarte îi va spori farmecul şi prestanţa.

    Portul bijuteriilor şi asortarea acestora cu ţinuta nu este un lucru foarte simplu deoarece este foarte posibil ca o bijuterie frumoasă afişată într-o anumită ocazie să fie potrivită iar în altă ocazie plictisitoare sau chiar kitchioasa şi de asemenea contează foarte mult numărul acestor obiecte.

    Sunt bijuterii pe care o femeie le poate purta zi de zi, unele pentru birou altele pentru evenimente formale ori petreceri important este că acestea să scoată în evidenţă frumuseţea şi trăsăturile persoanei care le poartă şi să nu agaseze persoanele din jur.

    Un accesoriu foarte drăguţ care pot fi oferite unei persoane dragi sunt bijuteriile din argint, acestea au fost primele obiecte decorative purtate pentru a oferi rafinament, autenticitate şi stil oamenilor încă de acum 100.000 de ani.,

    Meşteşugari, artizani şi bijutieri faimoşi se întreceau pentru a crea cele mai frumoase bijuterii din acest metal pentru doamnele de vază ale epocii.

    Bijuteriile din argint au o serie de avantaje cum ar fi: îmbunătăţirea stării de spirit, acestea pun în valoare frumuseţea şi oferă un plus de rafinament, argintul fiind asociat cu energia feminină Yin şi cu Luna fapt pentru care este considerat de alchimişti drept metalul lunii şi al zeilor, reglează tensiunea arterială, elimină microorganismele responsabile pentru apariţia infecţiei de piele şi declanşează repararea ţesuturilor, purifică apa şi detectează substanţele toxice.  

    O astfel de bijuterie va oferi un plus de stil înfrumuseţând chiar şi o ţinută banală. Argintul poate fi purtat cu succes la petreceri, cocktailuri sau evenimente de familie. Cine alege o bijuterie personalizată cu atât mai mult va atrage atenţia celor din jur.

    Curăţarea acestor bijuterii este foarte simplă şi se poate face prin mai multe metode cu pastă de dinţi, bicarbonat de sodiu, zeamă de lămâie sau şampon pentru copii.

    Oferta de bijuterii de argint este foarte bogată dar eu mă opresc asupra magazinului online al firmei Vendajewelry care este o afacere de familie 100% românească

    Scopul principal al acestei firme este să ofere bijuterii din argint, de calitate superioară la un preţ corect, un lucru foarte important fiind faptul că aceste bijuterii au certificat de garanţie.

    Puteţi cumpăra la preţuri accesibile atât bijuterii cu design clasic cât şi bijuterii deosebite care se regăsesc în colecţia Venda de bijuterii cu pietre semipreţioase şi design/calitate premium.

    Magazinul online oferă o multitudine de accesorii cum ar fi: brăţări charm, brăţări argint, cercei argint, charmuri  şi alte  bijuterii din argint.

    Eu am ales o brăţară şi sper că va fi un cadou potrivit cu ocazia zilei de 8 Martie pentru o persoană foarte dragă mie.


Niciun comentariu: