luni, 10 mai 2021

Teodosie știe ce spune când discută despre femei

Vă supărați pe mine dacă am o părere contra curentului din bula mea?
Vă mai amintiți de momentele când vă enervați pe manichiuristele care-și dădeau cu părerea despre virusuri, mecanicii auto opinioși despre cancer și... când cineva fără studii în X făcea judecăți de valoare despre X?

E fix același lucru cu Teodosie și părerea lui despre femei (dpdv religios). Omul a vorbit din perspectiva în care lucrează. Așa cum știe el din cartea pe care lucrează de când se știe. Fiind boss prin compania în care e angajat mă aștept ca Teodosie să știe ce spune când discută despre femei (din nou, în perspectivă biblică). Dacă nu-ți convine pentru că tu interpretezi altfel Biblia... nasol, mergi la Teologie/BOR și încearcă să reformezi. Sau schimbă-ți grupul religios cu altul în care femeia nu e așa cum o vede religia din care e Teodosie. 

Până atunci, dacă ești mădular viu în BOR ce spune Teodosie&Co. despre femei/bărbați/persoane cu altă orientare/animale/mâncare ș.a.m.d. (din perspectivă biblică) e adevărat. 

Teodosie nu e învechit. E în fișa postului. Ești tu ortodox-light și nu-ți ies pasiențele când amesteci pravoslavie cu yoga, bețișoare parfumate, „Dumnezeu e în toți și toate”, lumina de Paște, Moș Crăciun și „de ce nu putem să fim oameni și să ne iubim?”.

Atât.

https://www.facebook.com/SpeakerDemotivational

Niciun comentariu: