luni, 10 mai 2021

Fumatul e nociv?

Fumatul e nociv? Jură-te pe mă-ta 

Cred că există un loc special în iad rezervat pentru oamenii ăia care, imediat cum te văd făcând ceva, încep să dea sfaturi nesolicitate: ”Lasă-te de fumat! Slăbește! Prăjiturile îngrașă! Micii sunt plini de colesterol! Alcoolul nu face bine! Ridică greutățile din genunchi, că îți afectează coloana! Nu e bine să rămâi fără servici! Aprinde lumina ca să vezi!”.

Ăștia sunt genul de oameni inimaginabil de terni, fără nici o înzestrare, nu foarte inteligenți și cu o viață atât de plictisitoare încât orice om normal, aflat în pielea lor, s-ar apuca de băut, fumat, mâncat nesănătos și ridicat greutăți în mod incorect, doar ca să scape mai repede. Sunt genul de bărbați care vorbesc despre muncă în restaurant până își seacă femeia de toată energia vieții și o îngroapă emoțional. 

De asta majoritatea femeilor cuplate au privirea aia pierdută, cu ușoare tente de disperare, când stau la terasă. Pentru că, dacă nu ești astronaut, cel mai probabil o doare nici în cur de nimicurile tale de agent de vânzări săpun lichid cu amănuntul. De partea cealaltă, genul ăsta de femei sunt motivul pentru care bărbații trăiesc mai puțin. De fiecare dată când îți amintește că ai colesterolul nu știu cât și îți dă peste mititelul în drum spre gură, nu face altceva decât să te încurajeze să bei pe ascuns și să ții în tine toate frustrările până faci atac cerebral.

Cumva zimbrii ăștia au senzația că noi nu știm exact cât suntem de grași, viciați sau bolnavi și de aceea se simt datori să intervină cu perlele astea de înțelepciune. Să mori tu!?! Jură-te pe mă-ta că prăjiturile îngrașă! Fumatul e nociv??? Să mor dacă știam! Și zici că, dacă slăbesc, nu mai sunt gras? Ptiu, ce chestie! Ia, aruncă-mi și mie berea asta! Era cât p-aci, noroc că ai venit tu!

AncaN

Niciun comentariu: