miercuri, 20 aprilie 2022

Noul magazin Smyk s-a deschis la Electroputere Mall

Indiferent de vârstă cu toţi am fost şi suntem fascinaţi de jucării. Nu exista adult care în anumite momente ale vieţii sale să nu îşi fi dorit să primească un cadou şi acest cadou să fie o o jucărie sau un obiect de îmbrăcăminte.

În anii copilăriei mele cel mai frumos "cadou de iepuraş" era un obiect de îmbrăcăminte nou cu care te îmbrăcai în ziua de Paşte.

De curând în incinta Electroputere Parc Mall, Calea Bucureşti. 78 C-D, Craiova 200440 s-a deschis magazinul SMYK All For Kids Craiova magazin care continuă tradiţia de a dărui şi de a ne înnoi de Paşte.


În perioada 11-25 aprilie magazinele SMYK vă aşteaptă cu reduceri de până la 50% la haine și încălțăminte pentru copii, jocuri și jucării, seturi LEGO, biciclete, trotinete și alte jucării de exterior.


SMYK All for Kids este brandul polonez lider de piață, iconic. copii, cu o experienţă de peste 40 de ani în retail. Pe piața românească este prezent din anul 2009 și operează un lanț de 25 de magazine în 18 orașe.



Astfel, în perioada 11-25 aprilie, SMYK vă aşteaptă cu reduceri de până la 50% la haine și încălțăminte pentru copii și multe alte surprize.


Vă aşteptam!







Niciun comentariu: