vineri, 1 aprilie 2022

Din nou despre Aroma Land si noua colecţie Momente

Viaţa este o înşiruire de momente fericite sau mai puţin fericite. Cu toţii ne dorim să avem un anumit grad de confort acasă, o slujbă bună, o familie frumoasă, să vizionăm emisiuni sau spectacole frumoase, să călătorim în destinaţii exotice, să bem un vin bun, să mâncăm o prăjitură, să îmbrăţişăm o persoană dragă, să primim flori sau cadouri frumoase, să vedem soarele, să ascultăm marea şi înşiruirea ar putea continua în funcţie de persoană pe pagini întregi.

Acest lucru din păcate nu este posibil pentru majoritatea oamenilor însă putem spera şi încerca ca o mulţime de astfel de momente să fie realizabile pentru noi măcar o dată în viaţă.

Care sunt cele mai fericite momente pe care le-aţi conştientizat până acum?

Ce ar trebui să faceţi pentru a fi mai fericiţi?

Ce v-a ajutat cel mai mult în viaţă ca să aveţi momente frumoase?

Am mai scris despre firma Aroma Land care este marcă a companiei Electric Masters SRL având drept obiect de activitate şi producţia și vânzarea produselor de aromaterapie.

În prezent Aroma Land are puncte de producție în România la Craiova, India și Italia și folosesc materie primă certificată în realizarea produselor.

Plecând de la ideea ca viaţa este o colecție de momente iar fiecare moment are aroma lui specială trebuie să fim conştienţi mereu că viața este frumoasă și că merită să ne bucurăm din plin de ea. Din acest motiv au creat 6 sinergii inspirate din natura şi trăiri pozitive prin care au reușit să surprindă acele experiențe și emoții care ne fac pe toţi să simțim că trăim și ne ajută să ne bucurăm de viață.

Astfel a apărut colecţia Momente care are următoarele amestecuri de câte 2 sau 3 parfumuri:

- PASIUNE - Sinergia orhideei şi santalului pentru momentele în care vrei să te înconjori de iubire.

- DORINŢĂ - Sinergie trandafir şi mosc pentru momentele în care îţi aşterni visurile în univers.

- INSPIRAŢIE - Sinergia aloe vera şi vanilie care te îmbie cu delicateţe spre visare şi creativitate.

- OPTIMISM - Sinergia lavandă şi salvie pentru momentele în care vrei să te înconjori de energie pozitivă.

- VITALITATE - Sinergia violetelor şi a fructelor de pădure care îţi oferă doza de energie necesară pentru a excela

- CLARITATE - Sinergia bergamotei, gardeniei şi mentei care te ajută să-ţi pui ordine în gânduri şi să te reîntorci la tine.


Momentul meu preferat pentru aromaterapie este INSPIRAŢIA.

Zilnic am nevoie de inspiraţie pentru a-mi îndeplini datoriile de părinte sau de salariat iar o mână de ajutor este binevenită. Dacă reuşesc să mă detaşez de grijile cotidiene şi am liniştea necesară problemele sunt aproape rezolvate. 

Cui nu-i place mirosul de vanilie sau de aloe vera?

Fiecare moment are o poveste şi un scop bine definit; plecând de la intenţia de a te bucura de toate momentele de iubire din viaţa ta, a transforma energia casei tale, a îţi îmbunătăţi simţurile şi memoria, a vedea partea frumoasă a tuturor lucrurilor care se întâmpla în jurul tău, a te încărca de energie sau a te ajuta să îţi pui ordine în gânduri merita foarte mult să te răsfeţi, să te pui măcar o dată pe zi pe primul loc şi să meditezi la experienţele frumoase pe care le poţi avea toată viaţa. 

Sper că v-am făcut curioşi şi vă pun o întrebare sinceră:

Care este momentul de care ai nevoie acum pentru aromaterapie?


Niciun comentariu: