luni, 23 octombrie 2017

Reacţie urbană- Unde ne întâlnim?- un nou proiect al Teatrului Naţional din Craiova

Teatrul Naţional Marin Sorescu din Craiova face din nou o surpriză plăcută iubitorilor de teatru: începând de mai bine de o săptămână a demarat un nou proiect creat special pentru comunitate, o ocazie unică pentru oameni din orice domeniu de activitate, elevi, studenţi, pensionari să cunoască o producție teatrală dintr-o altă perspectivă decât cea de spectator.



Proiectul Reacție Urbană are ca scop producerea a două spectacole care se vor dezvolta atât cu profesioniști din echipa Teatrului Național “Marin Sorescu” din Craiova cât și cu 35 cetățeni ai orașului care au fost aleși ca membri ai proiectului, în urma unui casting organizat pe 15-16 octombrie 2017.

Cele două spectacole pornesc de la două întrebări: „Unde ne întâlnim?” și „Azi sau Mâine?”, la care se așteaptă răspunsul/răspunsurile venite din partea comunităţii.

Pe baza acestora se vor construi spectacolele, începând de la text și până la produsul cultural finit ce urmează să aibă parte de reprezentații pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu”, în sezonul de iarnă și cel de vară al stagiunii 2017-2018.

Iubitorii teatrului vor putea veni la premiera spectacolului care va avea loc pe 9 şi 10 decembrie, iar următoarele reprezentaţii sunt programate pe 13-14 ianuarie 2018.

Din echipa organizatorilor fac parte până acum tânărul regizor Laurenţiu Tudor, scenarista Lia Dogaru şi actorul Vlad Drăgulescu care vor coordona întreaga activitate a echipei de asistenţi (regie, dramaturgie, sau scenograf) şi actori.

Să nu uităm de Irina Cîrneanu care se va ocupa de promovarea evenimentului în presa şi pe internet împreună cu mine şi încă trei domnişoare talentate.

Mai multe despre acest proiect, organizatori, membrii echipei şi evoluţia spectacolului puteţi urmări în următoarele zile pe blog (http://reactieurbana.blogspot.ro/), Google + 

(user:reactieurbana) sau paginile de Facebook 
( https://www.facebook.com/reactieurbana/ ) şi Instagram 
( user: reactieurbana). 
Daca aveţi impresii de relatat puteţi trimite mail la adresa reactieurbana@gmail.com.




















Vă las în compania fotografiilor făcute în ultimele două zile şi să urăm succes participanţilor la acest proiect!

Urmariti-ne zilnic postările si veniţi la spectacol ca să aflaţi "Unde ne intâlnim?".

Niciun comentariu: