vineri, 20 octombrie 2017

Cros în centrul oraşului cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii

Asociația de Sprijinire a Cardiologiei din Oltenia și Rotary Club Craiova în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, Direcția pentru Sănătate Publică Dolj, Fundația Română a Inimii, Societatea Studenților Mediciniști din Craiova și Liceul de Arte “Marin Sorescu”, organizează Ziua Mondială a Inimii, eveniment adresat tuturor locuitorilor Craiovei.


Evenimentul, având ca scop informarea corectă a populației cu privire la bolile cardiovasculare si a modului in care se poate preveni apariția acestor afecțiuni, se va desfășura duminică, 28 septembrie 2014, prin organizarea unui cros, a unei promenade si a unui concert care va avea loc la Opera Română Craiova.


“Crosul Inimii” si “Promenada Inimilor” vor fi organizate pe strada Alexandru Ioan Cuza, cu punct de start din zona McDonald’s și punct de sosire in Piața “Mihai Viteazu”. Programul manifestărilor va fi următorul:


– 09.00, înscrierea participanților la cros și promenadă, zona McDonald’s;

– 10.00, mesajul organizatorilor;

– 10.15, start “Crosul Inimii” pentru tinerii sub 18 ani;

– 10.20 plecare in “Promenada Inimilor”;

– 10.30 start “Crosul Inimii” pentru participanții peste 18 ani;

– 11,00 festivitate de premiere si prezentări ale medicilor cardiologi, “Piața Mihai Viteazul”;


Liceul de Arte “Marin Sorescu” din Craiova va oferi două premii speciale realizate de elevii liceului: celui mai vârstnic si celui mai tânăr participant la “Promenada Inimilor”.


Spectacolul “Anotimpurile Inimii”, va avea loc in incinta Operei Române Craiova începând cu ora 13:00, în același timp, in foaier, va fi organizată o expoziție de artă cu sprijinul elevilor Liceului de Arte “Marin Sorescu” din Craiova și al studenților UMF Craiova.

Niciun comentariu: