marți, 1 mai 2018

Ne vedem la One Weekend to Remember!

Am scris de multe ori despre dans în general, despre petrecerile latino și binefacerile dansului.

O parte dintre postări le puteți citi pe blog aici, aici, aici și aici.

Iar dacă mai aveți răbdare puteți citi și aici, aici, aici sau aici.

Dacă ați fost curioși să aruncați o privire până la capăt vă dau o veste bună: urmează un weekend plin de dans la care sunt invitați instructori de dans renumiți din România și de peste hotare.

One Weekend to Remember, la a II-a ediție, cel mai mare festival de dansuri latino din Oltenia, va avea loc în perioada 4-6 mai 2018 la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova.

Festivalul va reuni campioni naționali și internaționali de dans, dansatori profesioniști și amatori de salsa, bachata, kizomba, rueda de casino, semba și afro-house.



Pentru prima dată în România, în cadrul festivalului, se va organiza și o Cupă Internațională de Kizomba - „INTERNATIONAL KIZZ CUP CRAIOVA 2018”, premiată cu peste 2000 euro (premii în bani și sub formă de voucher – city break).

Această competiție este una dintre cele mai mari din lume, având în vedere premiile acordate, iar concursul se adresează tuturor dansatorilor de kizomba/semba, indiferent de nivel (amatori/profesioniști).

Cu această ocazie Craiova va deveni un oraș important pe harta mondială a dansurilor latino americane.

Evenimentul va avea peste 45 de ore de cursuri și petreceri latino la Casa de Cultură a Studenților din Craiova iar spectacolele performerilor vor avea loc în centrul Craiovei în aer liber.

Dintre artiștii internaționali care vor fi prezenți la eveniment îi pot aminti pe:

- Kwenda Lima (Portugalia); este un foarte căutat dansator, coregraf și instructor de Kizomba și Kaizen Dance s-a născut în Capul Verde - acesta vine însoțit la festival de o echipă de 3 instrumentiști tradiționali. Împreună aceștia vor aduce muzica și dansul trational din Capul Verde la Craiova.

- Miguel E Susana (Portugalia); predau împreună cursuri de Kizomba și Semba.

- Ana Zidaru & Ionuț Zmfirescu (România); Ana s-a născut la Craiova și colaborează cu Johnny Vazquez, “El principe de la salsa”

- Fadi K & Julia (Anglia); Fadi este unul dintre instructorii de renume din lumea pasionaților de salsa.

- Ruddy & Audrey (Franța); unul dintre cele mai îndrăgiți performeri și instructor de kizomba și semba din lume.

- Domenico Cinisi & Iren Zavarin (Italia);

Școlile de dans cu tradiție din România au confirmat participarea la eveniment și vin din toate colțurile țării pentru a-i învăța pe toți cei prezenți elemente și combinații între acestea, care îi vor ajuta să evolueze în fascinanta lume a dansului social: Sonrisa Dance Center -Cluj Napoca, Step In2 Salsa -Brasov, Corazon Latino Dance School - București, Salsa Picante – Brașov, Good Mood – București, Latin Dance – București, Dance Xplosion – Sibiu, Kizz DC- București, HeartBeat Kizomba – Timișoara, Passos Latino – București, Salsa Factory- București, Salsa with Attitude- Timișoara, Dansatorii Anonimi – Iași, IDance Studio- București.

Fiecare seară a evenimentului va avea petreceri care se vor încheia în zori, iar muzica va fi asigurată de unii dintre cei mai buni Dj de profil din țară: Dj Andy, Dj Martinelli, Dj Romy, Dj Shadaw, Dj Zoe, Dj Marian, dar și din afara țării: Dj Ruddy – Franța, Dj Fadi K – Anglia.

Programul manifestărilor este cel de mai jos:



Informații și rezervări pot fi făcute pe pagina web www.oneweekend.ro, la adresa de e-mail: festivalcraiova@gmail.com sau la numărul de telefon 0762.322.786.







Niciun comentariu: