vineri, 15 decembrie 2017

Despre Serbarea Viva Dance

Vinerea trecută începând cu ora 20.00 în Aula Buia a Facultății de Agronomie din Craiova iubitorii dansului au avut parte de un spectacol unicat în Craiova.

De ce a fost unicat?

Pentru că pe aceeași scenă au dansat copilași de câțiva ani și adulți toți având ceva în comun: au învățat să danseze latino, tango sau alte dansuri în cadrul Școlii de dans "Viva Dance" din Craiova.

După cuvântul de deschidere al Ramonei Ghiță (care este sufletul mișcării de tango argentinian din Craiova), rând pe rând pe scena sălii de spectacol au evoluat dansatorii de tango conduși de Ramona și Mihai Bălăceanu sau cei latino de la Viva Dance.


Despre Ramona Ghiță și Mihai Bălăceanu și ceea ce fac ei pentru dans am mai scris pe blog și nu am decât cuvinte frumoase.

S-au dansat atât coregrafii de tango cât și "la liber"și sunt convins că pentru cei care nu au fost prezenți în sală videoclipurile postate aici sau aici vor fi suficiente ca să-i convingă de frumusețea acestui dans intrat în Patrimoniul Unesco. 






Au urmat dansuri latino: bachata, kizomba, salsa sau rueda aplaudate îndelung de public.






Cei mai mici elevi ai școlii au încheiat spectacolul și pentru că au fost cuminți au primit și cadouri de la Moș Crăciun la finalul serbării.








Aici puteți vedea mai multe imagini de la eveniment.

De la începători la avansați toți iubitorii dansului au arătat publicului prezent în sală că dansul nu are vârstă și nu este niciodată târziu să încerci să înveți câțiva pași de tango sau salsa, ba din contră aceasta poate constitui o provocare pentru orice om indiferent de sex, aspect fizic, greutate sau profesie.

Pentru că numai după câteva luni foarte mulți dintre cei prezenți pe scenă au învățat lucruri noi, și-au făcut prieteni minunați și și-au demonstrat mai ales că POT.

Felicitări organizatorilor pentru această manifestare frumoasă și la cât mai multe de acest gen!

Niciun comentariu: