vineri, 4 mai 2018

Eveniment muzical: Maria Tănase Symphonic

Evenimentul „Maria Tănase Symphonic”, care îi aduce laolaltă pe Loredana Groza, Emilia Dorobanţu şi Dinu Iancu Sălăjanu, se anunţă a fi un spectacol grandios, care se bucură de participarea extraordinară a Orchestrei Simfonice şi Coralei Academice ale Filarmonicii Oltenia Craiova, sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu.

Astăzi la conferința de presă organizată cu o zi înainte de marele eveniment managerul Filarmonicii Oltenia din Craiova ne-a relatat câte ceva despre ideea și conținutul spectacolului care va fi un spectacol cu melodii cunoscute din folclor aranjate și prelucrate pentru orchestra simfonică.

Realizarea acestui eveniment a durat 3 luni și 10 zile timp în care s-au stabilit toate detaliile necesare plecând de la alegerea repertoriului până la repetiția generală.

Emilia Dorobanţu şi Dinu Iancu Sălăjanu au declarat că au mari emoții înaintea acestui frumos spectacol și sunt încântați și onorați de colaborarea cu instituția de cultură craioveană precum și cu maestrul Marius Hristescu.







Spectacolul este închinat Marii Uniri și sunt convins că va fi un mare succes.

Biletele pentru spectacolul “Maria Tănase Symphonic” se găsesc la casele de bilete ale Filarmonicii Oltenia Craiova – telefon: 0251.414.698, Sălii Polivalente Craiova, dar și online, pe site-urile myticket.ro și entertix.ro.

Preţul întreg al biletelor este 50 lei, 70 lei şi 150 lei (VIP), în timp ce elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de tarife reduse cu 50 la sută, respectiv 25 lei, 35 lei şi 75 lei.

Niciun comentariu: