marți, 25 octombrie 2022

Un loc cool unde se mănâncă un mic dejun bun.

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Așa ne-au spus și părinții noștri, așa ne spun și medicii. Când știm că avem în față o zi plină cu întâlniri importante, cu multă muncă și, implicit, mult stres, e bine să ne rezervăm minim 30 minute pentru un start plin de energie.

Pentru că este vorba de hrană pentru organismul nostru, atat de necesară pentru creșterea nivelului de energie. Astfel, ne putem asigura că vom face față mult mai ușor provocărilor care ne așteaptă. Cu puțină disciplină și ceva organizare, vom învăța să ne respectăm rutina de dimineață, adăugând în fiecare zi idei de mic dejun ușor de preparat.

Pentru a vă ajuta să aveți în fiecare zi o dimineață liniștită, am ales pentru voi cele mai interesante idei de mic dejun. Tot ce mai trebuie să faceți este să vizitați Restaurantul Olive, iar diminețile voastre vor fi pline de savoare.

Sandwich cu avocado si seminte de pin, croissant cu mozzarela, ouă poșate cu sparanghel sau ouă benedict sunt cateva din bunatatile din meniul de mic dejun Olive. Sunt câteva obiceiuri pe care cu toții le avem: unul dintre ele îl reprezintă un mic dejun foarte bun alături de o cafea bună.
Inovația și Calitatea definesc echipa Olive, selectând cele mai bune ingrediente, cu accent puternic pe produsele de sezon din România, dar și aprovizionarea cu produse de calitate de la producători străini, utilizându-le împreună pentru a crea preparate memorabile.

Un loc cool unde se mănâncă mic dejun bun.

Micul dejun se servește în fiecare dimineață de luni până vineri între orele 08.00-11.00 și în weekend între orele 10.00-12.00.

Olive este un loc făcut și ținut cu dragoste, pricepere și grijă, în fiecare zi, pentru că proprietarii își doresc să vrei să revii din nou și din nou.

Vă recomandam cu drag!

Niciun comentariu: