sâmbătă, 24 decembrie 2022

De ce ai nevoie de sedinţe foto business?

Pentru toată lumea mai ales în zilele noastre timpul este o resursă foarte importantă şi trebuie folosită cât mai judicios.

Antreprenorii pot apela la o agenţie de publicitate care oferă servicii de calitate pentru a economisi timp şi a crea o imagine pozitivă brandului lor.

În Craiova o astfel de agenţie cu specialişti care au realizat sute de proiecte timp de 20 de ani în mai bine de 30 de ţări este Pion Media.

Aceştia oferă servicii complete şi diversitate astfel încât acoperă o varietate de solicitări ale celor mai exigenţi clienţi cum ar fi:

- Web design@ development

- Marketing online

- Social media marketing

- Marketing offline

- Şedinţe foto&video corporate

- Magazin online

- Copywriting

Fiind pasionat de fotografie aş vrea să povestesc câte ceva despre şedinţele foto business.

De ce avem nevoie de un serviciu foto profesional?

1. Dacă vrei să îți construiești un site pentru promovarea afacerii pe care o conduci nu poți face acest lucru, sau cel puțin nu eficient, fără încorporarea în site a unor imagini și video-uri grăitoare care să surprindă obiectivul promovat.

Același lucru este perfect valabil în cazul oricărui tip de website, indiferent de conținutul promovat. Poate fi vorba în egală măsură de o persoană, o adresă, un serviciu, un produs (sau mai multe, în cazul magazinelor online). Pentru toate dintre acestea, pentru o promovare eficientă și atragerea a cât mai mulți clienți trebuie folosite imagini și clipuri de calitate, care să evidențieze calitățile produselor, nu să le altereze.

2.La fel ca și în cazul website-urilor, materialele publicitare cu poze profesionale business trebuie să conțină imagini convingătoare, în așa fel încât să atragă cât mai mulți potențiali clienți. Este cert că nu poți afișa o imagine sau un video de proastă calitate pe un panou stradal. Nu numai că vei cheltui bani în mod inutil pentru plata spațiului publicitar, dar nici campania de promovare nu va avea efectul scontat.

3.Ai nevoie de un portofoliu cu fotografie comercială pe care să îl prezinți agențiilor sau clienţilor? Nu cred că mai încape discuție cu privire la importanța calității fotografiilor pe care trebuie să le conțină acesta, așa că este lesne de înțeles de ce este necesară contractarea unor servicii de producție foto și video.

Dacă doriţi să vedeţi câte ceva din activitatea celor de la Pion Media, atunci vă invit pe site-ul lor sau să urmăriţi activitatea unora dintre clienţii lor: Maya Fashion, Karcher, AutoKappa, Nitela, Popeci, etc.

Niciun comentariu: