Vă povesteam recent despre vizita efectuată în județul Hunedoara împreună cu alți bloggeri la invitația prietenului nostru Călin Bobora și m-am gândit să vă relatez pe unde am fost vineri seară și de ce nu, să vă fac poftă de mâncare.
Și nu orice fel de mâncare ci una pregătită de un adevărat MasterChef la restaurantul Bulevard by Raul, nimeni altul decât Raul Vasiloni, pe care probabil mulți dintre voi l-ați văzut la tv în 2017.
|
In fata restaurantului |
Raul are o poveste de viață interesantă, provine dintr-o familie cu 5 copii, a lucrat ca vopsitor auto în Hunedoara și a început să gătească pentru a-și impresiona soția iar în 2017 a participat la Master Chef ; fiind un tip priceput, muncitor și serios a câștigat fără dificultate concursul respectiv.
Ca să nu așteptăm foarte mult, am trimis comanda înainte și am avut numai surprize plăcute, atât vizual cât și gustativ.
Pentru că îmi place foarte mult carnea de vită am comandat un Tournedos Rossini, stropit din belșug cu vin Gramma adus de prietena noastră Valeria.
|
Tournedos Rossini |
|
Vinuri de la Gramma |
|
Valeria prezentand vinurile |
Iar desertul preparat impecabil Lava Cake a fost de milioane.
|
Lava Cake |
Imaginile de mai jos vă pot descrie mai bine decât aș face-o eu o parte din preparatele pe care a avut plăcerea să ni le prepare Raul.
|
Piept de pui cu sos gorgonzola, orez si legume |
|
Coaste de porc marinate cu cartofi wedges |
|
Somon marinat în suc de citrice cu tăieței de legume și sos olandez |
|
Cotlet de porc gratinat cu cartofi, rozmarin și sos de bere neagră |
Sper că nu v-am plictisit prea mult cu povestea mea, dar dacă aveți drum prin Hunedoara și doriți să mâncați ceva bun și sofisticat căutați Restaurantul Bulevard care este locul potrivit pentru o asemenea alegere.
|
Alaturi de Raul |
|
Fotografia de grup alaturi de Raul |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu