vineri, 21 iunie 2024

O noua sală VIP+ la Inspire Cinema

                Aseară a avut loc deschiderea oficială a unei noi săli de cinema VIP+, în locaţia Inspire VIP Electroputere.
                Cu această ocazie am asistat la prima proiecţie pe un ecran HeyLED din Europa, în Sala 1 HeyLed.
                Inspire Cinema captivează   publicul   craiovean   și   nu   numai  cu o nouă experiență, menită să il facă să s e  relaxeze  complet, să  uite  de  griji și să  intre  cu adevărat în lumea fascinantă a filmului. Sala HeyLED, este dotată cu  primul  ecran de acest gen din Europa, cu  o  lungime  de  10  m  și  5,5  m  înălțime  și  peste  2,2 milioane de pixeli Led care il alcătuiesc. 
                Ecranul HeyLED ne dezvăluie culoarea pură, negru adevărat, un contrast și luminozitate mai ridicate, prezentând culoarea asa  cum  nu  ați  mai  văzut-o  până acum. HeyLED a adoptat tehnologia optică unică patentată pentru a crește factorul de umplere a  pixelilor la 75%, ceea ce  îmbunătățește  uniformitatea  luminozității, fără a deveni obositor pentru ochi, elimină  strălucirea  și  reduce  senzația  de granularitate a imaginii. Împreună cu cel mai performat sunet Christie Vive Audio și ochelarii 3D activi, în cazul filmelor  3D,  rezultă o îmbinare  perfectă  a elementelor, care parcă ies în afara ecranului și sunt doar la un deget distanță.

 În ceea ce privește conceptul VIP+, acesta dorește să pună accent pe experiența spectatorului, care în baza biletului de intrare are totul inclus, de la meniuri, răcoritoare și bauturi alcoolice, Proseco, puse la dispoziție pe perioada proiecției, accesul în sală cu 30 minute înainte de film, dar și ochelarii 3D activi incluși. Diferiți de ochelarii 3D pasivi, disponibili pentru achiziție pe celelalte săli, ochelarii 3D activi se returnează la finalul proiecției pentru a fi încărcați și igienizați.

 Sala HeyLED VIP+, cu o capacitate de 71 de locuri si 2 locuri pentru persoane cu dizabilități, este deservită de un bar interior, care poate asigura cu succes zona de coffee break în cazul unei conferințe, proiecții private sau teambuilding la film cu colegii. Ecranul HeyLED oferă o imagine realistă, aproape palpabilă a elementelor din imagini și poate fi ajustat în funcție de tipul conținutului redat. Pentru sala HeyLED VIP+, prețul biletelor este unic pentru toate categoriile de clienți, de 85 lei de luni până joi, și 98 lei de vineri până duminică.

 Mai multe despre acest subiect puteti urmari in filmuletele si imaginile de mai jos:




Sunteti asteptati la film!

Niciun comentariu: