joi, 16 mai 2024

DEDICATĂ LOR, BĂRBAȚILOR




Lor - cei pe care de cele mai multe ori nimeni nu ii intreaba cum sunt, cum se simt, cum le-a fost ziua, daca isi doresc o conversatie, daca simt nevoia sa se odihneasca, daca au nevoie de un spatiu doar al lor, o clipa, in care sa fie singuri, doar ei cu ei.
Lor - pentru ca si ei doresc sa fie admirati, pretuiti, respectati si recunoscuti de femeile lor.
Lor - cei care de atat de multe ori isi tac tristetile, nesigurantele, frustrarile, anxietatile, temerile, greselile, stangaciile.
Lor - cei care s-au transformat in roboti, simpli furnizori, carora nimeni nu le vede efortul, sacrificiile, efortul de a da tot ce e mai bun in casa lor.
Lor - cei care incearca sa-si controleze emotiile, pentru ca nimeni sa nu-i vada plangand. Fiindca au crescut intr-o lume care i-a invatat ca ei nu trebuie sa planga, pentru simplul fapt ca sunt barbati.
Lor - cei care e musai sa fie curajosi, puternici, in momentele in care in interiorul lor simt cea mai profunda tristete, cand se simt coplesiti, cand sufera, incercand sa se elibereze de tumultul vreunei furtuni traite si au nevoie, chiar au nevoie, sa fie intelesi.
Lor - caci si ei au suferit dezamagiri, au fost inselati, au suferit infidelitati care le-au sfaramat inima.
Lor - caci si ei simt ca au nevoie sa fie salvati, protejati, mangaiati, rasfatati, sa li se intinda o mana care sa-i sprijine, sa li se ofere un umar pe care sa poata sa planga, o imbratisare, un sfat, un ..."te iubesc!, totul va fi bine!".
Ei nu sunt doar imaginea mascului dur care le rezolva pe toate, care tot timpul trebuie sa munceasca.
Emotional, ei de asemenea sunt sensibili, ei de asemenea vor sa-si exprime emotiile, sa fie acceptati, recunoscuti, iubiti si respectati.
Ei de asemenea, au nevoie de mostre de iubire, de detalii, de rasfat, etc, etc, etc...
Nu trebuie sa fie ei intotdeauna cei care trebuie sa dea siguranta, sa se implice, sa promita, sa plateasca facturi, sa invite la plimbare, la cina, la restaurant, sa ofere flori, sa cucereasca si sa preia conducerea mereu in iubire.
Ei, de asemenea, au si ei o inima in care incape o lume plina de cea mai profunda iubire si toate emotiile ei.
~ My Moon


"Domnule Director,


vă aduc la cunoștință următoarea nelămurire:

În urmă cu mai mulți ani, m-am căsătorit cu o văduvă care avea o fată de 18 ani. Tatăl meu, după căsătorie, m-a vizitat de mai multe ori, ca până la urmă, să se îndrăgostească de fiica meu vitregă, cu care, în cele din urmă, să se căsătorească, fără a-mi cere consimțământul.
Deci, fiica mea vitregă mi-a devenit mamă vitregă, iar tatăl meu, mi-a devenit ginere. Soția tatălui meu, adică fiica mea vitregă, care în același timp este mama mea vitregă, a născut un băiat, care este nepotul meu, fiindcă eu sunt soțul mamei fiicei mele vitrege, dar, acest băiat este și fratele meu, fiind fiul tatălui meu.
În același timp, soția mea a devenit bunică, deoarece este mama soției tatălui meu, iar eu sunt nepotul soției mele. Nu mult după asta, soția mea a născut un băiat care a devenit cumnat cu tatăl meu, fiind fratele vitreg al soției tatălui meu și, în această calitate este și unchiul meu. Copilul meu este fratele mamei mele vitrege, iar prin mama mea vitregă, soția mea a devenit bunică și eu am devenit bunicul meu propriu...
Având în vedere cele de mai sus, întreb: dacă copilul meu, care în același timp este unchiul meu, cumnat cu tata și frate cu mama mea vitregă, are drept la alocație de stat pentru copil?"

(sursa: internet)

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

 Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity



Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity, care se va desfășura în Craiova, în perioada 28-30 iunie 2024. Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Helena Paparizou, Dubioza Kolektiv, Gianluca Vacchi și zeci de alți artiști de top sunt așteptați la această ediție a festivalului.

În prima seară de festival, legendarul DJ norvegian Alan Walker va crea o atmosferă electrică pe mainstage. Tot vineri, 28 iunie, pe scena principală de pe Stadionul Ion Oblemenco vor urca și Andia, David Ciente și Stefania. The Motans împreună cu Orchestra Operei Române Craiova vor prezenta proiectul artistic The Motans Symphonic, creat special pentru Festivalul IntenCity, iar Vanotek și Kiss FM vor completa lineup-ul primei seri de festival.

În seara de 29 iunie, dedicată muzicii balcanice, publicul va dansa pe hiturile renumitei interprete Helena Paparizou, solista care a adus primul trofeu Eurovision în Grecia. Spectatorii nu vor putea rezista unei serii de concerte pe ritmuri frenetice, pe mainstage fiind așteptați Damian Drăghici & Brothers, Dubioza Kolektiv, Kočani Orkestar, Omar Arnaout, Orchestra Tharmis și Kiss FM.

Duminică, 30 iunie, celebrul duo Dimitri Vegas & Like Mike va oferi un show de neratat pe scena principală, iar atmosfera memorabilă a ultimei seri de festival va fi completată de Connect-R, Gianluca Vacchi și Subcarpați. O experiență muzicală care nu poate fi ratată este cea oferită de Y do I împreună cu Opera Română Craiova, care vor prezenta un proiect unic, în care mixul renumitului duo va fuziona cu grandoarea uneia dintre cele mai apreciate lucrări din muzica cultă. Ca în fiecare seară de festival, Kiss FM va menține entuziasmul la cote înalte.

Vibe efervescent la Sala Polivalentă

Și la ediția din acest an atmosfera se anunță efervescentă la scena din Sala Polivalentă. La Craiova sunt așteptați zeci de artiști din industria muzicală din România, dar și nume internaționale.

Vineri se va dansa până la primele ore ale dimineții cu Addytzu, Ben Goav, Byga, Constanza Pucheta, CTC, Gabrian, Hvnds, Tomi & Kesh și Vlad Flueraru.

În a doua zi de festival pe scena de la Sala Polivalentă urmează show-urile oferite de Holy Molly, JBLK, Lora, M.G.L., Pascal Junior, Sllash & Doppe, Speak și Ve.Re b2b Liviu Nina, iar seturile și ritmurile dinamice continuă duminică, 30 iunie, când pe scenă vor urca Aero, Bad and Boujee, Chicks Luv Us, Edw4rd, Hobbit, Ian, Mary Mesk, Minionu’, Petre Stefan și Zo.

Pentru ediția de anul acesta sunt pregătite noi surprize, genuri muzicale și activități pentru spectatori, iar scena va include elemente de butaforie impresionante. Unul dintre cele mai importante festivaluri din România, IntenCity aduce împreună stiluri emblematice de muzică, într-o experiență cu adevărat unică.

Biletele și abonamentele pentru cele trei zile de festival pot fi achiziționate de pe https://iticket.ro/event/intencity-2024 și de la agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă din Craiova. Începând din 16 mai, abonamentele acces general au prețul de 200 de lei. Pentru cei care doresc să se bucure de muzică în condiții VIP, prețul abonamentului este 700 de lei. Biletele pentru o zi de festival pot fi achiziționate cu 80 de lei.

Bilete: https://iticket.ro/event/intencity-2024

Website: https://craiovaintencity.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity/

Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

YouTube: https://www.youtube.com/@intencityfestivalcraiova

TikTok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Sponsorii evenimentului sunt: BCR, SuperBet, Tuborg, Pepsi, Dedeman, Softronic, QFort, Team Montage, Promenada Mall, Hotel Splendid 1900, Hotel Ramada Plaza, Iridex Group, Havana Club, Devin, Recon, Domeniile Alexandrion Rhein 1892, Distribuție Oltenia, Azalis Gaz

 

Parteneri: Ford Plusauto, Pringles, Ray Consulting, ETI, One Barber Academy, Hanul Andriței, Pizzeria Masetti, Lumea Gogoșilor by ADE, Soundwaves Tattoo Studio, Indago, Dent Priority

 

Partener media: Kiss FM

 

Programul pe zile:

 

Vineri, 28 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco

 

ALAN WALKER

ANDIA

DAVID CIENTE

STEFANIA

THE MOTANS & OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA (THE MOTANS SYMPHONIC)

VANOTEK

KISS FM

 

Vineri, 28 iunie 2024 / Sala Polivalentă

 

ADDYTZU

BEN GOAV

BYGA

CONSTANZA PUCHETA

CTC

GABRIAN

HVNDS

TOMI & KESH

VLAD FLUERARU

 

 

Sâmbătă, 29 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco

 

HELENA PAPARIZOU

DAMIAN DRĂGHICI & BROTHERS

DUBIOZA KOLEKTIV

KOČANI ORKESTAR

OMAR ARNAOUT

ORCHESTRA THARMIS

KISS FM

 

Sâmbătă, 29 iunie 2024 / Sala Polivalentă

 

HOLY MOLLY

JBLK

LORA

M.G.L.

PASCAL JUNIOR

SLLASH & DOPPE

SPEAK

VE.RE B2B LIVIU NINA

 

 

Duminică, 30 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco

 

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

CONNECT-R

GIANLUCA VACCHI

SUBCARPAȚI

Y DO I & OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA (TEHNOPERA)

KISS FM

 

Duminică, 30 iunie 2024 / Sala Polivalentă

 

AERO

BAD AND BOUJEE

CHICKS LUV US

EDW4RD

HOBBIT

IAN

MARY MESK

MINIONU’

PETRE STEFAN

ZO

 

Duminică, 30 iunie, celebrul duo Dimitri Vegas & Like Mike va oferi un show de neratat pe

scena principală, iar atmosfera memorabilă a ultimei seri de festival va fi completată de

Connect-R, Gianluca Vacchi și Subcarpați. O experiență muzicală care nu poate fi ratată este

cea oferită de Y do I împreună cu Opera Română Craiova, care vor prezenta un proiect unic,

în care mixul renumitului duo va fuziona cu grandoarea uneia dintre cele mai apreciate

lucrări din muzica cultă. Ca în fiecare seară de festival, Kiss FM va menține entuziasmul la

cote înalte.

Vibe efervescent la Sala Polivalentă

Și la ediția din acest an atmosfera se anunță efervescentă la scena din Sala Polivalentă. La

Craiova sunt așteptați zeci de artiști din industria muzicală din România, dar și nume

internaționale.

Vineri se va dansa până la primele ore ale dimineții cu Addytzu, Ben Goav, Byga, Constanza

Pucheta, CTC, Gabrian, Hvnds, Tomi & Kesh și Vlad Flueraru.

În a doua zi de festival pe scena de la Sala Polivalentă urmează show-urile oferite de Holy

Molly, JBLK, Lora, M.G.L., Pascal Junior, Sllash & Doppe, Speak și Ve.Re b2b Liviu Nina, iar

seturile și ritmurile dinamice continuă duminică, 30 iunie, când pe scenă vor urca Aero, Bad

and Boujee, Chicks Luv Us, Edw4rd, Hobbit, Ian, Mary Mesk, Minionu’, Petre Stefan și Zo.

Pentru ediția de anul acesta sunt pregătite noi surprize, genuri muzicale și activități pentru

spectatori, iar scena va include elemente de butaforie impresionante. Unul dintre cele mai

importante festivaluri din România, IntenCity aduce împreună stiluri emblematice de

muzică, într-o experiență cu adevărat unică.

Biletele și abonamentele pentru cele trei zile de festival pot fi achiziționate de pe

https://iticket.ro/event/intencity-2024 și de la agenția Operei Române Craiova de la Sala

Polivalentă din Craiova. Începând din 16 mai, abonamentele acces general au prețul de 200


de lei. Pentru cei care doresc să se bucure de muzică în condiții VIP, prețul abonamentului

este 700 de lei. Biletele pentru o zi de festival pot fi achiziționate cu 80 de lei.

Bilete: https://iticket.ro/event/intencity-2024

Website: https://craiovaintencity.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity/

Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

YouTube: https://www.youtube.com/@intencityfestivalcraiova

TikTok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei și al

Consiliului Local Craiova.

Sponsorii evenimentului sunt: BCR, SuperBet, Tuborg, Pepsi, Dedeman, Softronic, QFort,

Team Montage, Promenada Mall, Hotel Splendid 1900, Hotel Ramada Plaza, Iridex Group,

Havana Club, Devin, Recon, Domeniile Alexandrion Rhein 1892, Distribuție Oltenia, Azalis

Gaz

Parteneri: Ford Plusauto, Pringles, Ray Consulting, ETI, One Barber Academy, Hanul

Andriței, Pizzeria Masetti, Lumea Gogoșilor by ADE, Soundwaves Tattoo Studio, Indago,

Dent Priority

Partener media: Kiss FM


Programul pe zile:


Vineri, 28 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco


ALAN WALKER

ANDIA

DAVID CIENTE

STEFANIA


THE MOTANS & OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA (THE MOTANS SYMPHONIC)


VANOTEK

KISS FM


Vineri, 28 iunie 2024 / Sala Polivalentă


ADDYTZU

BEN GOAV

BYGA

CONSTANZA PUCHETA

CTC

GABRIAN

HVNDS

TOMI & KESH

VLAD FLUERARU


Sâmbătă, 29 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco


HELENA PAPARIZOU

DAMIAN DRĂGHICI & BROTHERS

DUBIOZA KOLEKTIV

KOČANI ORKESTAR

OMAR ARNAOUT

ORCHESTRA THARMIS

KISS FM


Sâmbătă, 29 iunie 2024 / Sala Polivalentă


HOLY MOLLY

JBLK

LORA

M.G.L.

PASCAL JUNIOR

SLLASH & DOPPE

SPEAK

VE.RE B2B LIVIU NINA


Duminică, 30 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco


DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

CONNECT-R

GIANLUCA VACCHI

SUBCARPAȚI


Y DO I & OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA (TEHNOPERA)


KISS FM


Duminică, 30 iunie 2024 / Sala Polivalentă


AERO

BAD AND BOUJEE

CHICKS LUV US

EDW4RD

HOBBIT

IAN

MARY MESK

MINIONU’

PETRE STEFAN

ZO