miercuri, 10 aprilie 2024

21 DE SFATURI DE A VA TREZI SUFLETUL SI DE A VA RECREEA VIATA.



1.- Nu reactiona!! Sa facă ce vor sa facă , sa zică ce vor să zică,te adoră sau te agresează, invață să curgi si să nu reactionezi. Astfel vei tăia karma care înconjoară această agresiune ,iar energia Universului va curge pentru binele tău cel mai inalt perfect.

2.- Practică detasarea în toate formele sale: totul este temporar, momentan. Nu poți controla disparitia ,moartea oamenilor sau a obiectelor. Acceptand acest lucru scapi de o mare povară pe care o porți cu tine.

3.- Calatoreste fără bagaje grele: nu cărati rucsaci in spate si nu transportați prea mult balast. Acceptati sa duceti cu voi doar esențialul in această calatorie numita viată.

4. - Acordați iertarea tuturor: Nu vă otrăviți inima cu ură sau resentimente. Învațați sa va îmblânziti dragonii! Cel care se rănește esti întotdeauna tu și, între timp, lumea se schimba iar tu te îmbolnăvesti.

5. - Iubiți viața: Iubiți tot ce conține Universul, de la o omidă mică la un copac impunător. Fii pasionat de tot de dimineți,de după-amiaze de nopțile tale. Iubeste viata!

6.- Fiți conștienți de acțiunile dvs. Fiecare pas pe care îl iei, în fiecare moment, îl faci de la ființă, din conștiință, nu din gândul care este întotdeauna condiționat de ego.

7. - Deveniți "prezență". Rămâneți aici și acum. Concentrați-vă viața în momentul prezent, ca și cum nu ați avea trecut, nici o amintire, ca și cum nu aveți viitor.
Amintiți-vă că "veți muri". Nu vă amintiți o zi, o săptămână sau un sezon. Adu-ți aminte întotdeauna că vei muri! Este inevitabil, corpul fizic va muri, așa că nu vă agățați de nimic.

8.- În acest moment, pentru a completa, putem spune că interacțiunea cu noi produce o schimbare de atitudine. și un alt mod de a gândi și a vedea lucrurile.

9. Acceptați să nu știți ce se va întâmpla mâine: deveniți un EU SUNT nou în fiecare zi, vă reînnoiți ca și viața în sine. Îndepărtați gândurile vechi și reciclați-le. Inventați-vă din nou la fiecare răsărit de soare. Cine a spus că sunteți la fel?

10.- Să fie dragostea ta motto-ul, standardul și ghidul tău: Să fie punctul de plecare și punctul de sosire. Dar să fie mai presus de toate calea. Deveniți Iubire, renunțând la minciunile Eului și îmbrățișându-vă sufletul.

11.- Nimeni nu este responsabil pentru starea voastra, asa ca sunteti numai cu proiectiile voastre.

12. Impacati-va cu povestea dvs. Este singura modalitate de a vă vindeca traumele. Este ceea ce este. Nu fiți încăpățânați să încercați să modificați ceva care este deja așa cum este.

13. Meditați, rugați-vă, îngrijiți spațiile și mediul vostru de singurătate și tăcere.
Goliți-vă și completați-vă cu Dumnezeul universului! Învățați să va programați în fiecare noapte să aveți a doua zi una magică.

14. Încă mai trăiești: mai este timp să te bucuri de această minunată lume, să găsești calea și motivul pentru care te afli aici. Nu vă plângeți, cădeți în genunchi mulțumindu-vă pentru că sunteți în viață.

15. Nu gândiți: Opriți mintea care analizează, analizează, analizează și judecă totul. Aceste gânduri constante și repetitive sunt mai mult la fel. Nu  vezi? De acolo, de la acea luptă interioară a minții tale, nimic nu se va schimba. Gândurile tale fac doar zgomot și te distrează, dar nu vor rezolva sau crea nimic. Utilizați creierul pentru lucruri specifice, cum ar fi munca voastră și acele activități care necesită gândire ... Restul timpului, doar "Știu".

16.- Să alegi întotdeauna Sănătatea: în mâncarea ta, în gândurile tale, în emoțiile tale, în relațiile tale, în ochii tăi, în acțiunile tale, în cuvintele tale, în tot ce alegi să fii sănătos. Te-ai nascut sanatos, nu alege sa fii bolnav.

17. - Încrede-te în Dumnezeul universului; aveți credință Nu încercați să-L cunoașteți pe Dumnezeu. Cunoaște-te pe tine însuți și Dumnezeu se va descoperi în tine.

18.- Începeți cea mai bună călătorie pe care o puteți face: Este călătoria înapoi către voi înșivă. Această călătorie este cea mai bună aventură și este, de asemenea, cucerirea și moștenirea voastră.

19.- Ajutați pe alții să-și găsească drumul. Nu există un dar mai bun, nu există o iubire mai bună. Serviciul este bucuria.

20.- Fii fericit în toate circumstanțele din viața ta: Nu ești circumstanțele. Nu te identifica cu povestea ta. Întoarceți-vă la sursa fericirii care este sufletul vostru. Aici trăiește Dumnezeul universului în tine.

21. - Viața ta să o consideri o Minune, un miracol, un cântec de speranță, un grăunte de nisip, o voce a Iubirii.

Autor necunoscut

Niciun comentariu: