miercuri, 5 iulie 2017

Plus Aqua - despre SPA si relaxare la Craiova

După mai multe zile caniculare cum au fost cele de săptămâna trecută o invitație pentru o după amiază de duminică petrecută la Plus Aqua a fost ceva de nerefuzat.
Împreună cu alți câțiva bloggeri olteni la invitația lui Horațiu ne-am instalat cartierul general pe șezlongurile aflate pe marginea bazinului mare exterior de la Plus Aqua.



Chiar dacă mai spre seară a început să plouă acest fapt nu ne-a afectat absolut deloc programul pe care ni l-am propus.
Dacă nu știți să ajungeți la acest complex este foarte simplu, cum ieșiți cu mașina pe Calea București din Craiova spre Pitești imediat după intersecția cu Centura de Nord a Craiovei se află locația respectivă.

Clienții beneficiază de loc de parcare în limita locurilor disponibile.
Dacă nu aveți mașina, nu aveți chef de condus sau doriți să veniți până aici și să beți o bere există varianta taxi sau autobuzul nr.9 care circulă din Craiovita 9 până la Metro.

Ce oferă acest complex?

1. Amatorii de mișcare au la dispoziție o sală de sport dotată cu benzi de alergare, biciclete, gantere, mese pentru abdomene și masă pentru tenis de masă. Tot aici puteți încerca Space Curl, un Squash sau un tenis cu piciorul cu prietenii.








2. Dacă nu știți să înotați puteți urma cursurile de înot organizate aici.

3. În jacuzzi aveți ocazia să stați alături de prieteni la un pahar de vorbă.





4. Dacă vă faceți programare vă așteaptă o bogată ofertă de ședințe de masaj de relaxare, întreținere corporală, stimulare sau masaj combinat.

5. Marțea, joia sau sâmbăta veți putea face hidrokinetoterapie cu asistent specializat.

6. De la copii până la adulți toți care doresc și știu să înoate pot practica acest sport ori afară ori înăuntru în incinta complexului.
La exterior sunt 2 piscine una pentru copii și alta pentru adulți în jurul cărora clienții pot sta la plajă sub umbrele pe șezlonguri sau fotolii.
La interior sunt 3 piscine, 2 unite pentru copii și adulți și una mare numai pentru adulți.
Iarna sau când este timp urât se poate sta foarte bine la interior, toate piscinele au apa încălzita.








7. Atât la exterior cât și în interior se pot servi diverse băuturi alcoolice sau nealcoolice de la cele 2 baruri amenajate și dacă v-ați lăsat banii la vestiar puteți achita consumația la ieșire când plecați acasă. De asemenea tot aici puteți comanda și ceva de mâncare.

8. După atâta mișcare o saună este binevenită. Locația are un hammam, o saună cu infraroșii și două saune uscate.








9. Bunurile clienților sunt depozitate în siguranța în vestiare asigurate cu încuietori sigure.





10. Dacă nu aveți la voi papuci, prosop, cască sau halat le puteți închiria de la recepție.

11. Clienții pot opta pentru diverse forme și oferte de tarife de intrare aceste unele tarife pot fi achitate și online, această formă de plată fiind cea mai avantajoasă.


Evident că având atâtea oferte de mișcare și relaxare am petrecut o duminică minunată în acest loc alături de bloggerii craioveni.
Fiind un loc deschis pe toată durata anului Plus Aqua este o alegere bună în orice zi în care iți dorești să faci mișcare, să înoți sau să faci saună și să petreci câteva ore plăcute și relaxante în Craiova.

Niciun comentariu: