luni, 26 iunie 2017

#PrinHD2017-La Vila 3 din Complexul Gorunul

Într-un oraş vizitat de foarte mulţi turişti în perioada verii cum este Hunedoara locurile de cazare liniştite sunt greu de găsit.
Am ajuns vineri seara în Hunedoara pentru a fi prezent la evenimentul #PrinHD2017 organizat de Călin Bobora.

Pe strada Gorunilor din Hunedoara, în apropierea Grădinii Zoologice, la numărul 1 se afla Vila Gorunul.
Ceva mai în spate, cum urci pe şosea venind dinspre centrul oraşului, la circa o sută de metri într-o zonă foarte curată şi liniştită, departe de aglomeraţia urbană, se afla complexul format din Vilele 2, 3 şi 4, toate fiind clasificate de câte 4 stele.






Am fost cazat în Vila nr. 3 pentru 2 nopţi, într-o cameră situată la parterul vilei şi pot spune că am avut parte de o experienţă plăcută.
Camera este spaţioasă, are TV şi aer condiţionat iar baia arata foarte bine, fiind dotată corespunzător.






La parterul vilei am putut sta de vorbă la un pahar de bere până după miezul nopţii cu gazda şi ceilalţi bloggeri prezenţi într-un living spaţios, mobilat cu canapele şi fotolii, dotat cu TV racordat la reţeaua prin cablu şi WI-FI în faţa unui şemineu care în mod cert este foarte necesar şi util în sezonul rece.








Tot la parter se găseşte bucătăria vilei utilată cu mobilier, frigider, aragaz, cuptor cu microunde, veselă şi tacâmuri.
Musafirii au beneficiat de băuturi reci din partea organizatorilor.



Pe terasa spaţioasă a vilei poţi savura dimineaţă o cafea sub razele blânde ale soarelui.






În spatele vilei este construit din cărămidă un grătar modern.
Nu trebuie uitat faptul că vilele au o parcare spaţioasă gratuită foarte utilă şi necesară oaspeţilor complexului.





Chiar dacă locaţia nu se afla în buricul oraşului accesul la obiectivele turistice sau ieşirea din oraş este foarte uşor şi rapid.
Fotografiile făcute cu această ocazie in Vilele 3 si 4 sper că vă vor ajuta să vă formaţi o imagine mai bună asupra acestui complex turistic.

După cum v-am mai spus PrinHD2017 este un eveniment organizat de Călin Bobora. Proiectul este sponsorizat de VilaHD, Complex Gorunul și este susținut de Tarabostes Geoagiu Băi, Băile Daco-Romane Geoagiu Băi, Pizzeria Napoli şi T@O Prodcom.

Niciun comentariu: