luni, 23 mai 2016

Care este astazi Stirea Zilei?

Acum ceva timp circula un banc despre un individ,care s-a sinucis aruncandu-se de pe un pod, dupa ce s-a injunghiat, cu mai multe lovituri de cutit in spinare.

Deschizand in cursul diminetii de astazi cateva pagini web ale site-urilor de stiri, cap de afis este o stire,  care prinde spectaculos de bine la publicul roman insetatat de senzational :Patronul Hexi Paharma s-a sinucis.
Stirea respectiva, m-a dus cu gandul la amuzantul banc vechi.

Evident de acum inainte, la toate posturile de stiri, diversi analisti isi vor da cu parerea despre cum s-a sinucis sau cum a fost sinucis respectivul, daca este cadavrul acestuia, precum  si implicatiile acestui lucru in mersul anchetei, ocupand mintea alegatorilor in prag de alegeri locale.

Din pacate, pentru intreaga populatie si acei care au avut de suferit din cauza infectiilor intraspitalicesti, sinuciderea acestui individ, face ca adevaratele increngaturi ale afacerilor firmei Hexi Pharma, sa nu fie aflate niciodata.

O stire care ne onoreaza si careia ar trebui sa i se dea importanta cuvenita, este aceea ca regizorul, producatorul si scenaristul roman Cristian Mungiu, a castigat premiul pentru regie, pentru lung metrajul "Bacalaureat", la gala celei de a-69-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes, care a avut loc duminica seara.

Este un film despre natura umana dupa cum a declarat regizorul reporterilor fiind foarte bine primit de critica de specialitate.





Despre aceasta stire aflati mai multe aici sau aici .

Cat timp va mai dura, ca sa ne dam seama ca promovarea infractorilor, a coruptilor, curvelor si interlopilor  si ascunderea sau minimalizarea adevaratelor valori, fac doar rau generatiilor tinere?

Intre cele doua striri de mai sus care ati alege-o sa fie STIREA ZILEI ?

Niciun comentariu: