sâmbătă, 18 martie 2017

Invitaţie la film: Sleepless

Pe data de 17.03.2017 a avut loc în România lansarea filmului Sleepless al cărui trailer îl puteţi vedea mai jos:




Filmul Sleepless este clasificat de către specialiști ca film de acțiune, crimă, thriller.

Eu am văzut în avanpremieră acest film la Inspire Cinema, joi seara, în sala 5 în condiții foarte bune.

Este de lăudat mult muzica filmului, coloana sonoră, precum şi sonorizarea sălii.

Iubitorii genului de filme polițiste americane care caută relaxarea într-o sală de cinema, după o zi de muncă stresantă, pot urmări acest film fără să depună eforturi mari de concentrare.






Filmul Noapte Albă nu are o acțiune complicată, fiind foarte ușor de urmărit.

Polițiștii din film și mafioții sunt supraoameni, bat tot ce mișcă, dau cu pumnii și picioarele din orice poziție, conduc orice tip de mașină se deghizează în orice și sunt foarte adaptabili și inteligenți.

Acțiunea filmului se petrece în Las Vegas și eroul principal este un polițist de la "Afaceri Interne", care lucrează sub acoperire: Vincent Downs (Jamie Foxx).

Acesta își suspectează partenerul și pe alți colegi de serviciu că ar fi polițiști corupți, plătiți de către mafioții locali.

Acesta împreună cu partenerul lui Sean Cass atacă o mașină în care doi indivizi transportă 25 de kilograme de cocaină care aparțin lui Stanley Rubino (Dermot Mulroney), un tip care conduce un cazino din Las Vegas.

Aceștia fură cocaina în timp ce sunt atacați de alți indivizi periculoși și înarmați.

Stanley Rubino este asociat cu Rob Novak (Scoot McNairy), fiul unui mafiot foarte puternic și periculos.

Vincent împreună cu partenerul lui se oferă voluntari pentru a investiga crimele petrecute atunci când au furat drogurile ,fiind supravegheați de către doi agenți de la Afaceri Interne: Jennifer Bryant (Michelle Monaghan) și Doug Dennison.

Din cauza faptului că stă prea mult la muncă, Vincent are probleme de familie cu soția lui Dena (Gabrielle Union), împreună cu care are un fiu Thomas.

În ziua în care Vincent își duce fiul la fotbal este atacat și înjunghiat de câțiva indivizi și fiul îi este răpit.

Vincent primește un telefon de la Rubino, care îi cere drogurile în schimbul băiatului.

Vincent aduce drogurile în cazino, ascunde o parte dintre ele în ventilația unei cabine din toaleta bărbaților, însă Afacerile Interne sunt pe urma lui.

Agenta Jennifer Bryant fură drogurile și le ascunde într-un vestiar.

Vincent le înlocuiește cu zahăr fiind disperat să își salveze fiul.

Dena care este de servici, simțind că este ceva în neregulă cu fiul ei, pleacă spre cazino locul unde toate personajele de mai sus se luptă unii cu alții: Novak pentru a lua drogurile de la Rubino, Rubino de la Vincent, Vincent de la Bryant în timp ce Thomas încearcă să scape de răpitori.

Pentru că până la urmă din toate aceste confruntări Vincent (care deja aleargă de o noapte întreaga înjunghiat) și Bryant sunt răniți, Thomas scapă și celelalte personaje negative își găsesc sfârșitul.







Filmul este plin de scene de luptă cu diverse arme de foc, grenade, fumigene sau pistoale mitralieră și evident nu lipsesc luptele corp la corp sau artele marțiale.

Urmăririle pe strazile orașului, tamponările, deghizările, sângele și violența sunt prezente de asemenea în acest film.

Imaginile panoramice ale orașului luate din dronă sunt superbe și te îndeamnă la o călătorie în acele locuri.


Cu toate acestea în cadrul Departamentului de Poliție din Las Vegas mai există polițiști corupți și lupta trebuie să continue permanent!

Finalul filmului ne arată încă o dată că dragostea învinge, pentru ca Vincent își recăpătă încrederea și dragostea Denei așa încât nu-mi rămâne decât să vă invit la film la Cinema 3D Craiova pentru a vedea pe viu ceea ce am încercat să vă povestesc în câteva cuvinte!

Niciun comentariu: