joi, 28 iulie 2016

Nebunie, sex, selfie si dans

Doi medici de la Spitalul Colțea și pacientul lor, s-au electrocutat în timpul operației cu un electrocauter.
Adică s-a întâmplat un fel de mică nebunie românească tip Caracal, mergi la un spital ca pacient, ești bolnav, și când intri în sala de operație  poți muri electrocutat.
La fel medicii, merg la muncă, se apucă de treabă și se trezesc zguduiți de curentul electric. Sau nu se mai trezesc, Doamne Ferește, depinde cum au norocul!

În insula Inis Beag din Irlanda adulții îşi păstrează lenjeria intimă pe ei pe tot parcursul actului sexual. Oamenii consideră actul sexual ca fiind dăunător pentru sănătatea și corpul lor. Deci ca să facă copii, oamenii aceștia risca să se îmbolnăvească!

Roxana și-a mai făcut astăzi 15 selfie-uri iar iubitul ei i-a mai făcut alte 5 fotografii artistice noi, în care pare mai înaltă decât este și nu i se vede celulită, fotografii pe care le-a postat pe pagina ei de facebook.
La nici jumătate de oră de la postare avea deja 512 like-uri și 36 de comentarii laudative-apreciative-dulci-gretoase.
Roxana mai vrea... poze.


Dulcineea și cu Andreea iau lecții de salsa de un an de zile. Încă se străduiesc să învețe pasul de bază. Și figurile, și muzică și ritmul și orientarea.La un chef odată atunci când Robert a trimis-o pe Dulcineea în față, ea s-a dus în spate, și Robert a dat peste Andreea care dansa cu Ludovic iar aceasta în loc să ducă în față, s-a dus în spate, așa că Robert a schimbat-o pe Dulcineea cu Andreea, în timpul aceleiași melodii. Ludovic s-a enervat și s-a dus la bar și a băut o votcă iar Dulcineea orbecăie și acum pe lângă o masă izolată, căutând ritmul melodiei.
Dacă o vedeți cumva trimiteți-o la culcare, vă rog frumos!

Niciun comentariu: